OHJATUT RYHMÄT

Etsitkö itsellesi innostavaa harrastusta? Kiinnostaako uusien taitojen ja liikkeiden oppiminen? Meiltä löydät itsellesi sopivan lajin! Taitoliikuntakeskus tarjoaa ohjattua harjoittelua kaikenikäisille harrastajille. Laaja ryhmätarjontamme sisältää ohjausryhmiä mm. voimistelusta, akrobatiasta, trampoliinihypyistä ja parkourista.

Ryhmäohjaajamme ovat koulutettuja lajiammattilaisia, joiden tieto, taito ja osaaminen ovat lajinsa parhaimmistoa. Ryhmissämme pääset toteuttamaan monipuolista kehonhallintaharjoittelua mukavassa seurassa, luotettavien ammattilaisten opissa.

Ohjatut ryhmämme käynnistyvät kaksi kertaa vuodessa (tammi- ja elokuussa). Toki mukaan voi hypätä myös kesken kauden mikäli ryhmäpaikkoja on jäljellä.

 

Klikkaa tästä verkkokauppaan!

Aikataulut ja hinnat löydät täältä.

 

 

ryhmakuva

TAITOLIIKUNTAKESKUKSEN OHJATUT RYHMÄT 


AIKUISTEN AKROBATIA

Kurssi tarjoaa aikuisharjoittelijoille innostavaa akrobatiaharjoittelua menevässä porukassa energisten ja taitavien ohjaajiemme johdolla! Tunnit sisältävät monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä, trampoliinivoimistelua, kehonhallintaa, voimaa sekä liikkuvuutta kehittäviä harjoitteita. Erilaiset toiveet tuntien sisällöistä otetaan myös avomielin vastaan. Kurssilla hyödynnetään vaihdellen kaikkia Taitoliikuntakeskuksen telinealueita.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki harjoittelijat sukupuoleen tai harjoittelutaustaan katsomatta! Ohjaajat eriyttävät harjoittelua jokaisen taitotasoon sopivaksi.


AIKUISTEN ILMAVOLTTIRATA – AKROBATIA

Tule mukaan harjoittelemaan osaavan ohjaajamme johdolla akrobaattisia voimisteluliikkeitä ilmavolttiradalle! Ilmavolttirataharjoittelu on turvallinen tapa kehittää eteen ja taaksepäin suoritettavia akrobaattisia liiketaitoja. Tunneilla keskitytään kärrynpyörien, arabialaisten, flikkien, arabi- flikkien, arabi- volttien, puolivolttien, päävolttien sekä liikeyhdistelmien ja kierteiden harjoitteluun. Tunneilla harjoitellaan myös hieman voltteja ja kierrevoltteja trampoliineilla. Ilmavolttirata – akrobatia soveltuu jo jonkin verran akrobatiaa harrastaneille.

 

PARKOUR (= 6-8v., 9-11v., 12-15v, 16v- AIKUISET)

Taitoliikuntakeskuksen parkour- ryhmissä opetellaan lajin perusliikkeitä kuten ylityksiä, alituksia, tarkkuushyppyjä ja seinäjuoksuja. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä sekä tekniikka- ja lihaskuntoharjoittelusta. Tunneilla harjoitellaan myös akrobatian perusliikkeitä kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja voltteja. Parkour kehittää tasapainoa, kehonhallintaa ja lihaskuntoa. Yksittäisten parkourliikkeiden opettelun lisäksi parkouriin kuuluu olennaisesti jatkuva liike, jossa harjoitellaan liikkumaan sujuvasti useampia esteitä peräkkäin. Liikkeitä harjoitellaan aina turvallisesti kokeneen ohjaajan opastuksella. Kauden aikana osa harjoituksista saatetaan toteuttaa myös ulkona säiden salliessa. Kaikkiin ryhmiin ovat tervetulleita niin tytöt kuin pojatkin.


TELINEVOIMISTELU (= 8-11v.)

Lasten telinevoimistelutunneilla harjoitellaan telinevoimistelun perusliikkeitä kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, päällä- ja käsilläseisontaa, kieppejä sekä vaativampia liikkeitä osallistujien taitotason mukaan. Tunnilla liikutaan telinevoimistelusta tutuilla telineillä sekä ilmavolttiradalla ja isoilla trampoliineilla.


TENAVAVOIKKA ja JUNNUVOIKKA (= 4-6v., 5-7v. ja 6-8v.)

Taitoliikuntakeskuksen supersuosituissa Tenava- ja Junnuvoikissa lapset liikkuvat leikin ja voimistelun alkeiden parissa. Tunnilla lämmitellään liikunnallisilla leikeillä ja temmelletään erilaisilla telineradoilla, ilmavolttiradalla sekä trampoliineilla. Lapset opettelevat hauskan leikin varjolla voimistelun alkeita kuten kuperkeikkoja, päälläseisontaa ja rekkivoimistelua. Taitoliikuntakeskuksen kouluttautuneet ja kokeneet ohjaajat varmistavat lasten hauskan harjoittelun läpi tunnin.


TRAMPOLIINI (= 8-11v., 12-15v. ja 16v. – AIKUISET)

Aikuisten trampoliini- ryhmässä lämmitellään ensin aikuismaisen alkuleikin lisäksi lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoitteilla. Tämän jälkeen tunnilla keskitytään trampoliinivoimistelun perustekniikkaan sekä erilaisiin hyppyihin. Lopputunnista siirrytään astetta vaativampiin temppuihin osallistujien tieto- ja taitotason mukaan. Tunnit ovat tarkoitettu kaiken tasoisille harjoittelijoille, eikä osallistuminen hauskaan harjoitteluryhmään edellytä aikaisempaa harrastustaustaa.

Lasten ja nuorten trampoliinitunneilla lapset pääsevät harjoittelemaan monipuolisesti ja turvallisesti erilaisia trampoliinihyppyjä ja – liikkeitä osaavan ohjaajan johdolla. Trampoliinitunneilla hyödynnetään Taitoliikuntakeskuksen useita eri trampoliineja sekä ilmavolttirataa. Tunnit ovat tarkoitettu kaiken tasoisille harjoittelijoille, eikä osallistuminen hauskaan harjoitteluryhmään edellytä aikaisempaa harrastustaustaa.


ÄIJÄAKROBATIA

Miehille suunnatussa Äijäakrobatiassa keskitytään permantovoimistelun perusteisiin, joita harjoitellaan ja kehitellään permannolla, ilmavolttiradalla ja isoilla trampoliineilla. Tunnilla opetellaan muun muassa kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsilläkävelyä, puolivoltteja sekä eteen- ja taaksepäin voltteja. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki akrobatiasta kiinnostuneet miehet ikään ja taitotasoon katsomatta ja opetusta eriytetään ryhmän taitotason mukaan.